Synecdoche

FRISS! Karácsonyi mixtape a semmiből - Chance The Rapper & Jeremih - Merry Christmas, Lil' Mama ajánló

2016. december 22. 18:37 - yungmatka

Chance The Rapper 2016 nagyon fontos zenei szereplője volt, kiadta legerősebb lemezét, a Coloring Bookot, összehozta az év egyik legnagyobb slágerét, az Ultralight Beamet Kanye Westtel és egy Kit Kat reklám szereplőjeként is asszisztált. Jeremih egy meghatározó alak az R&B műfajon belül, igazán különleges, cseppet sem tucat alternatív hangzást hozva.Mindkettejük chicagoi, ez is egy nagy kapocs közük, a hírek szerint ezt az ingyenes lemezt is a szülővárosuknak szánják karácsonyi ajándéknak.

Merry Christmas, Lil’ Mama

merrychristmas.jpg

December 22-e van, 2 nap múlva karácsony, erre kikerül a semmiből egy bájos christmas-mixtape Chance The Rapper és Jeremih közreműködésében. Hát...kellemes ünnepeket! Az alapokon olyan arcok dolgoztak, mint Bongo The Drum Gahd, a már feloszlott L&F producer duóból, vagy az atlantai trap szcéna egyik fő úttörője és legfontosabb producere, Zaytoven. Én sosem voltam odáig érte, de itt kifejezetten jó munkát végzett.

A kiadványon 3 SZINTÉN Chicago-i előadó működik közre: A 25 éves Noname elnevezésű rapper/énekes hölgy, a drill műfajban mozgó Dat Foe és a híres stand-upos/színész/író Hannibal Buress.

9 számot kapunk, amik közül mindegyik nagyon nyugis és lazulós. Hullámzó, lassú, sodró melódiák, karácsony, kisjézus, szeretet, összetartás és lágy jazzes, fülbemászó dallamok. Plusz néhol fel- fel tűnő gospel, amit Chance mostanában annyira szeret. (Lásd: Joy/Ultralight Beam )chancejeremih.jpg

Egy hibátlan, imádnivaló hallgatnivaló, ami maximálisan meghozta az ünnepi hangulatomat, ami eddig a napig egyáltalán nem volt meg. Háttérzenének ajánlom a huszonötödikei vacsihoz, az utána következő teli hassal való fekvéshez, esetleg fadíszítéshez, vagy csupán hangolódáshoz, higgyetek nekem, nem fogtok csalódni!

Mit hallgass róla:  All The Way, Joy, Tragedy

!Innen pedig ingyenesen letölthető!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://synecdoche.blog.hu/api/trackback/id/tr4812068135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nakada Ábel 2016.12.22. 19:24:29

Köszönöm a cikket Kerner!:)
süti beállítások módosítása