Synecdoche

Bandcamp ajánló: Mother's Cake - Creation's Finest

2016. szeptember 11. 12:21 - Matt5

Startol a bandcamp ajánlónk. A bandcamp.com oldalra bárki feltölthet zenét, a hallgatóság pedig pénzzel támogathatja a zenekarokat/előadókat. A zenészek kiválaszthatják, hogy a feltöltött tartalom letöltéséért fizetni kelljen-e, ha igen, egy minimum összeget kell megadniuk. Az albumok nagy része, még ha a letöltéséért fizetni is kell, szabadon hallgatható. 

Ezekből az albumokból fogunk válogatni, mert bőven találni figyelemreméltó tartalmat.

 A Mother's Cake 2008-ban formálódott a szomszéd Ausztriában. Hihetetlen komolyan vették az amerikai, angol rock vonalat, és 2012-re megjelent a Creation's Finest, amivel olyat alkottak, ami simán kitűnik egy-két halálra hallgatott psychedelikus, funk-rock album közül. Inspirációként hatott rájuk a The Mars Volta és a Red Hot Chili Peppers, ami már alapjaiban véve egy érdekes kombó, és tényleg nagy százalékát teszi ki a zenéjüknek más zenekarok hatása, de szerintem ennél többről van szó. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://synecdoche.blog.hu/api/trackback/id/tr2211694451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása